Kivipinta Suoja-aine 0,5 l

Kivipinta Suoja-aine 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Suojaa tehokkaasti ja varmasti
  • Sisä- ja ulkokäyttöön
  • Väriä ja rakennetta syventävä pintasuojaus
  • Vettä hylkivä
  • Valonkestävä, likaa hylkivä
Lisätietoja tuotteesta

Väritön, vedenkestävä ja silkinhohtoinen pitkäaikaissuoja. Korostaa väriä ja rakennetta. UV-säteilyn kestävä ja likaahylkivä. Kaikille imukykyisille luonnon- ja keinokivipinnoille kuten liuskekivi-, hiottu marmori, hiekkakivi-, Terrazzo-, pesubetoni-, betonilaatta-, Cotto-, tiili- ja klinkkeripinnat. Soveltuu käytettäväksi sisällä ja ulkona. Kuivuu nopeasti. Levitä tarvittaessa uudelleen vuosittain tai kulutuksen mukaan.

Helppokäyttöinen

Puhdista pinta MELLERUD Lattiapinta voimapuhdistajalla. Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä tasaisesti ohut kerros kuiville ja puhtaille pinnoille siveltimellä tai maalitelalla. Levitä ainetta vain sen verran kuin materiaali pystyy sitä imemään. Liian suuri määrä suoja- ainetta tekee pinnan raidalliseksi. Vaikka käsitellyt pinnat ovatkin kuivia, suojaa kosteudelta vähintään 48 tuntia. Huolehdi sisätiloissa hyvästä ilmanvaihdosta tuotetta käytettäessä. 0,5 l riittää n. 8 m²:lle pinnan imukyvystä riippuen.

Varoitus

Älä käytä alle 10 ° C lämpötilassa! Älä levitä suorassa auringonvalossa tai sateen uhatessa. Testaa aina näkymättömälle alueelle ennen käyttöä. Ei sovi heikosti imeville pinnoille, kuten kiillotetulle graniitille, marmorille tai posliinille. Suojaa pakkaselta.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

silikonihartsin ja akrylaattien vesipitoinen emulsion

pH-arvo :

8,00 - 9,00

Tiheys:

1,020 kg/l

Turvaohjeet

Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese saippualla ja runsaalla vedellä. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!