Tehokkaat ja laadukkaat puhdistusaineet

Tutustu laajaan MELLERUDin valikoimaan

Kaikki suosikkimerkistäsi MELLERUD

Ammattilaistason ongelmanratkaisut

MELLERUD
MELLERUD

MELLERUD
Valkoinen pullo ja punainen logo - MELLERUD. Jo yli 30 vuoden ajan, aisakkaamme ovat yhdistäneet meidät korkealuokkaisiin puhdistus-, hoito- ja suojaustuotteisiin. Mellerud'illa on yli 100 työntekijää ja valmistamme noin 200:aa tuotetta rakennusten, autotallien, verstaiden ja puutarhojen huoltoa ja hoitoa varten - tuotteemme ovat perinteisiä yleispuhdistusaineita paljon parempia puhdistus- ja hoitotuotteita, jotka myös suojaavat materiaaleja ja säätstävat ympäristöä.

MELLERUD-tuotteet on kehitetty ja valmistettu Saksassa omien reseptiemme mukaan. Laboratoriomme valvoo tiukkojen laatustandardien noudattamista ja päivittää nykyisiä sekä kehittää uusia Made in Germany -tuotteita.

Vuosikymmenten tutkimus- ja kehittämistyö on tehnyt MELLERUDista tämän tuotesegmentin markkinajohtajan. Pelkästään Saksassa MELLERUD-tuotteita on saatavissa n. 3000 erikoisliikkeessä, rautakaupassa ja noutotukussa.

Ympäristön kestävyys ja turvallisuus
Ympäristön kestävyys ja turvallisuus

Kehitystyössään MELLERUD huolehtii erityisesti, että käytetään esimerkiksi uusiutuviin raaka-aineisiin perustuvia pinta-aktiivisia aineita ja terveydelle vaarattomia aktiivisia aineosia. Luonnonvarojen vastuullinen käyttö suojelee ja säilyttää ympäristöä.

MELLERUD asettaa aina etusijalle biologisesti hajoavat tai mahdollisimman vähän saastuttavat raaka-aineet. Kaikki tuotteemme ovat pesu- ja puhdistusaineita koskevien EU-direktiivien mukaisia.

Lue lisää täältä

Jaa!