Sementtijäämät Poistaja 1,0 l

Sementtijäämät Poistaja 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Nopea ja tehokas välitön vaikutus
  • Vaikuttaa itsekseen
  • Myös kalkkikerrostumia vastaan
  • Hapan
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa nopeasti ja vaivattomasti sementtijäänteet, läpitunkeutuvan sementtiliiman, lian, kiinnitys- ja saumalaastin sekä tasoitteet laatoilta ja tiilipinnoilta. Puhdistaa tehokkaasti laatat, keraamiset lattialaatat, savipoltetut laatat (Cotto) ja luonnonkivet, jotka eivät sisällä kalkkia kuten graniitti, liuskekivi ja kvartsiitti.

Helppokäyttöinen

Kostuta pinta vedellä. Levitä ainetta laimentamattomana tai laimennettuna (enintään 1:5) käyttäen sumutinpulloa tai sientä. Anna vaikuttaa hetken. Puhdista kovalla harjalla ja huuhdo runsaalla vedellä. Pinta ei saa kuivua käsittelyn aikana. 1 litra riittää n. 10-15 m²: lle pinnan laadun ja likaantumisasteen mukaan.

Varoitus

Ei sovellu happoherkille laatoille ja pinnoille kuten marmori, erilaiset graniitit (esim. Kashmir valkoinen), emali, kromi jne. Ainetta on syytä kokeilla ensin huomaamattomaan kohtaan. Ennen käsittelyä on syytä suojata saniteettikalusteet, hanat ja metalliesineet. Varmista hyvä ilmanvaihto. Käytä vain kovettuneisiin sementtilaastehin.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

suolahappoliuos

pH-arvo :

-0,50 - 0,50

Tiheys:

1,056 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Voi syövyttää metalleja. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä sumun/höyryn/suihkeen hengittämistä. Käytä suojakäsineitä/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. Varastoi lukitussa tilassa. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!