Lattiapinta Voimapuhdistaja 1,0 l

Lattiapinta Voimapuhdistaja 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Puhdistaa tehokkaasti
  • Sopii kaikille pinnoille
  • Sopii myös rakennusten loppusiivoukseen
  • Pintoja säästävä
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa vanhan ja pinttyneen lian, rasvan, nikotiinin, öljyn ja noen erilaisilta pinnoilta kuten laatta, luonnonkivi, marmori, graniitti, keinotekoinen ja betonikivi, PVC, lämpöpatterit, lakattu puu ja metalli (myös ruostumaton teräs). Puhdistaa perusteellisesti ja tekee pinnasta valmiin suojattavaksi.

Helppokäyttöinen

Riippuen pinnan likaisuudesta käytä laimentamattomana tai laimenna 1:5 vedellä. Levitä pinnalle ja anna vaikuttaa jonkin aikaa, poista irronnut lika ja huuhtele hyvin. Todella likaisissa kohteissa työstä mopilla tai hankaa harjalla. Puhdista suuret alueet osissa.

Varoitus

Testaa aina huomamattomaan paikkaan pinnan yhteensopivuus ennen käyttöä.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita, fosfaatteja sekä tehosteaine

pH-arvo :

10,50 - 11,40

Tiheys:

1,020 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Jaa!