Marmori & kivi Kylläste 0,5 l

Marmori & kivi Kylläste 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Tehokas pitkäaikainen suojaus
  • Sopii erinomaisesti teko- ja luonnonkivelle
  • Sisä- ja ulkokäyttöön
  • Suojaa n. 3 vuotta
  • Helpottaa puhdistamista
Lisätietoja tuotteesta

Suojaa lattioita jopa 3 vuotta öljyä, rasvaa ja vesipohjaista likaa vastaan. Poistaa helposti kalkkijäämät ja vesirenkaat. Soveltuu kaikille imukykyisille pinnoille kuten marmori, luonnon- ja tekokivi, graniitti, liuskekivi, klinkkeritiili ja hiekkakivi. Erityisesti keittiön tasoille ja pesualtaille, jotka on tehty luonnon- ja tekokivestä. Myös hyvin huokoisille keraamisille laatoille, kuten savi- ja terrakottapinnoille. Voidaan käyttää lattioille, seinille, pöydille, ikkunalaudoille, keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Hyvä suoja graffiteja vastaan.

Helppokäyttöinen

Puhdista ensin käsiteltävä pinta MELLERUD Lattiapinta voimapuhdistajalla. Levitä tasaisesti puhtaalle ja kuivalle pinnalle siveltimellä tai telalla. Menekki riippuu materiaalin imukykyisyydestä. Pyyhi ylimääräinen imeytymätön aine pois 30 minuutin kuluessa (tarvittaessa käytä mineraalitärpättiä). Pinta on suojattu 24 tunnin kuluttua.

Varoitus

Mahdollisen värimuutoksen takia testaa ainetta ensin huomaamattomaan kohtaan. Älä kävele käsitellyllä pinnalla ennen kuin se on täysin kuivunut. Riittoisuus: 0.5 l riittää jopa 10 m² marmoripinnoilla ja jopa 30 m² graniitti- ja posliinipinnoilla.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

silaanien/siloksaanien liuos hiilivedyissä

Tiheys:

0,780 kg/l

Turvaohjeet

Syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. 1,5 % seoksesta koostuu aineosasta (aineosista), jonka (joiden) myrkyllisyyttä ei tunneta. 1,5 % seoksesta koostuu aineosista, joiden vaaroja vesiympäristölle ei tunneta. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. EI saa oksennuttaa. Varastoi lukitussa tilassa. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!