Parketti & korkki Suoja-aine 1,0 l

Parketti & korkki Suoja-aine 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Paras suojaus, antaa hyvän kiillon
  • Elävöittää kuluneen lattian
  • Suojaa naarmuilta, kulumisjäljiltä ja kosteudelta
  • Tekee lattiasta kulutusta kestävän
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Suojaa lakattua parketti-, puu-, ja korkkilattiaa. Palauttaa myös kiillon haalistuneisiin laminaattilattioihin. Kiillottaa ja ehostaa pintaa ilman kiillotusta. Luo vettä ja kulutusta kestävän suojakerroksen. Hylkii likaa ja suojaa naarmuuntumista ja hankausta vastaan. Kirkastaa himmentynyttä lattiaa.

Helppokäyttöinen

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Puhdista ensin lattia perusteellisesti MELLERUD Lattiapinta voimapuhdistajalla.Levitä liinalla tasainen ohut kerros laimentamatonta suoja-ainetta. Anna pinnan kuivua. Erillinen kiillotus ei ole tarpeen. Älä kävele alueella ennen kuin se on täysin kuiva. Ainetta voidaan käyttää haalistuneisiin kohtiin tai alueille jossa vaikutus on katoamassa, puhdista alue ja levitä ohut tasainen kerros. Riittoisuus: 1 l riittää  jopa 50 m².

Varoitus

Käytä laminaatille ainoastaan kun siinä on käytönjälkiä. Älä yliannostele. Levitä vain yksi kerros. Varmista että puhdistat puu-, parketti-, laminaatti- tai korkkilattiat käyttäen kosteaa hyvin vedestä puristettua moppia ja poista ylimääräinen vesi välittömästi. Kokeile aina huomaamattomalle alueelle ennen käyttöä!

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita, muovidispersioita, hoitavia ainesosia

pH-arvo :

8,50 - 9,10

Tiheys:

1,016 kg/l

Turvaohjeet

Ei lasten ulottuville. © A.I.S.E. www.cleanright.eu

Jaa!