Laattapinta Puhdistaja 1,0 l

Laattapinta Puhdistaja 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Puhdistaa varmasti ja syvälle huokosiin saakka
  • Luo raidatonta puhtautta
  • Poistaa rasvan ja itsepintaisen lian
  • Ei muodosta kalvoa
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Puhdistaa kiiltävät, kiillotetut, himmeät ja matta kuivapuristelaatat, lasitetut laatat ja kiiltävät kivilattiat. Puhdistaa syvältä jälkiä jättämättä ja ei muodosta kalvoa tai pinnoitetta. Poistaa myös rasvaisen ja pinttyneen lian sekä muut erilaiset jäämät, kengänjäljet, kävelyjäljet, jne. Ehkäistäksesi likaa, rasva- ja öljyjälkiä käytä MELLERUD Marmori & kivi kyllästettä.

Helppokäyttöinen

Kaada n. 50 ml  ämpärilliseen lämmintä vettä. Sekoita hyvin ja levitä kauttaaltaan puhdistettavalle pinnalle. Jos lika on pinttynyttä levitä ainetta laimentamattomana, anna vaikuttaa hetken, hankaa sitten harjalla/sienellä ja huuhtele puhtaalla vedellä.

Varoitus

Jos raitoja ilmestyy levityksen aikana, älä käytä mikrokuitumoppia ja käytä pienempää määrää hoitoainetta seoksessa.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita

pH-arvo :

10,50 - 11,40

Tiheys:

1,032 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.

Jaa!