Kalkki Pikapoistaja 0,5 l

Kalkki Pikapoistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Suojaa luotettavasti kalkkivaurioilta
  • Vaikuttaa itsekseen
  • Mauton ja hajuton
  • Soveltuu myös höyrykeittimille
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Tehokas, hajuton kalkinpoistoaine vedenkeittimiin, silitysrautoihin, pesukoneisiin, höyrypuhdistimiin, kahvinkeittimiin ja uppokuumentimille jne. Säännöllinen käyttö lisää tehokkuutta, säästää energiaa ja pidentää koneen käyttöikää.

Helppokäyttöinen

Annostus: Sekoita n. 100 ml MELLERUD Kalkki Pikapoistaja 500 ml vettä. Noudata laitteen valmistajan kalkinpoisto-ohjeita. Vedenkeittimet: Kaada seos, lämmitä liuos (älä kiehauta), anna vaikuttaa kalkkipitoisuuden mukaan ja huuhtele sitten kahdesti puhtaalla vedellä.

Varoitus

Suojaa pinnat roiskeilta. Tyhjä pakkaus voidaan kierrättää.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos epäorgaanisia happoja ja korroosionestoaineita

pH-arvo :

0,50 - 1,00

Tiheys:

1,068 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä.

Jaa!