Laattasauma Puhdistaja 0,5 l

Laattasauma Puhdistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Käsittelyn jälkeen pinta on kuin uusi
  • Poistaa myös itsepintaisen lian
  • Hapoton, kaikille seinä- ja lattialaatoille
  • Poistaa rasva- ja saippuajäämät
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Puhdistaa pinttyneet ja likaantuneet seinä- ja lattialaattojen saumat ja poistaa rasva- ja öljytahrat, hoitoainejäänteet jne. Laatta-, klinkkeri- ja luonnonkivisaumojen puhdistamiseen keittiössä, kylpyhuoneessa ja muissa kodin tiloissa.

Helppokäyttöinen

Suihkuta aine laimentamattomana laattasaumoille ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Puhdista pinta käyttäen sientä tai harjaa. Huuhdo sieni tai harja toistuvasti puhdistuksen aikana puhtaalla vedellä. Uusi käsittely tarvittaessa. Huuhtele käsitellyt pinnat huolellisesti.

Varoitus

Kokeile aineen yhteensopivuus huomaamattomaan kohtaan. Tyhjä pakkaus voidaan kierrättää.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia, fosfaaatteja sekä kompleksointiaine

pH-arvo :

10,50 - 11,40

Tiheys:

1,028 kg/l

Turvaohjeet

Vaurioittaa vakavasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin.

Jaa!