Keittiö Puhdistaja 0,5 l

Keittiö Puhdistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Voi käyttää kaikkialla keittiössä
  • Poistaa rasva- ja likatahrat
  • Luo hygieenistä puhtautta
  • Puhdistaa luotettavasti ja perusteellisesti
  • Täydellinen apulainen keittiöön
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa keittiöstä rasvakalvot, karstat ja itsepintaisenkin lian keittiökaapeista, työtasoista, liesistä, liesituulettimista jne. Keittiöstä tulee hygieenisen puhdas. Soveltuu myös ruostumattomalle teräkselle ja laattapinnoille.

Helppokäyttöinen

Suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalle. Levitä tasaisesti pinnalle sienellä tai kostealla liinalla. Anna vaikuttaa muutama sekunti ja pyyhi uudelleen. Lopuksi puhdista lämpimällä vedellä ja puhtaalla liinalla.

Varoitus

Aroilla pinnoilla on kokeiltava ensin tuotteen soveltuvuutta pinnalle. Korkeakiiltoisilla- ja lakatuilla puupinnoilla, suihkuta sieneen tai liinaan ja puhdista vasta sitten.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita, fosfaatteja sekä tehosteaine

pH-arvo :

10,50 - 11,40

Tiheys:

1,020 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Jaa!