Keittiöviemäri Voimapuhdistaja Aktiivinen kloori 1,0 l

Keittiöviemäri Voimapuhdistaja Aktiivinen kloori 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Poistaa putkien ja viemäreiden tukokset
  • Poistaa epämiellyttäviä hajuja
  • Soveltuu sekä metalli- että muoviputkille
  • Soveltuu erityisen hyvin tiskialtaan viemärin aukaisuun
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa ruokajäämien, pesuainejäämien, rasvan, selluloosan jne. aiheuttamat kerrostumat ja tukokset viemäreissä ja putkissa. Takaa hygieenisen puhtauden erityisesti keittiössä. Säännöllisesti käytettynä se estää tukoksia ja epämiellyttäviä hajuja. Soveltuu kaikkiin metalli- ja muoviputkiin, koska käytön aikana ei muodostu lämpöä. Soveltuu käytettäväksi kaikissa viemäreissä kuten tiskialtaissa, pesualtaissa, wc-pytyissä, suihkuissa, kylpyammeissa, käsienpesualtaissa ja poistoputkissa.

Helppokäyttöinen

Poistaaksesi pinttyneet likakerrostumat putkista, kaada 250 ml viemäriputkeen ja anna vaikuttaa vähintään 1 tunti. Huuhtele hyvin kuumalla vedellä. Vaikeissa tukoksissa: lisää annostusta ja anna vaikuttaa yön yli. Poistaaksesi hajua putkissa, kaada 50 ml viemäriputkeen ja anna vaikuttaa muutama tunti, paras lopputulos saadaan kun annetaan vaikuttaa yön yli.

Varoitus

Suojaa vaatteet ja varusteet kosketukselta, tuotteella on valkaiseva vaikutus. Säilytä ja kuljeta pystyasennossa viileässä ja suojassa valolta.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita ja klooripohjaisia valkaisuaineita

pH-arvo :

11,00 - 12,40

Tiheys:

1,075 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Varoitus! Älä käytä yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Tuotteesta voi vapautua vaarallista kaasua (klooria). Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältettävä päästämistä ympäristöön. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!