Pesukone Puhdistus & hoito 0,5 l

Pesukone Puhdistus & hoito 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Hygieenistä ja raikasta puhtautta
  • Puhdistaa, poistaa kalkkia ja hoitaa
  • Enintään 4 käyttökertaa
  • Raikastaa
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa tehokkaasti saostumat kuten rasvan, kalkin, pesuainejäämät ja tavanomaisen lian kaikista astian- ja pyykinpesukoneista. Poistaa myös pesuaine jäämät pyykinpesukoneen pesuainelokerosta. Puhdistaa hygieenisesti ja neutralisoi epämiellyttävät hajut. Erityinen koostumus sisältää korroosioneston ja hoitavia ainesosia tiivisteille. Soveltuu kaikille pyykin- ja astianpesukoneille. Säännöllinen käyttö estää orgaanisten kalvojen ja epämiellyttävien hajujen muodostumisen, auttaa lisäämään tehokkuutta, säästämään energiaa ja pidentämään koneen käyttöikää.

Helppokäyttöinen

Astianpesukone (4 käyttökertaa): Puhdista suodatin ja aseta se takaisin paikoilleen. Käynnistä tavanomainen pesuohjelma (yli 50 °C) ilman astioita ja pesuainetta. Avaa luukku 5 minuutin kuluttua ja kaada noin 125 ml puhdistajaa pesukoneen pohjalle. Jatka pesuohjelmaa. Pyykinpesukone (2 käyttökertaa): Puhdista nukkasiivilä ja aseta se takaisin paikoilleen. Kaada 250 ml pesukoneen puhdistajaa pesuainelokeroon ja käynnistä lyhytohjelma (60 °C) ilman pesuainetta ja pyykkiä. Jos pesuainelokero on likainen, upota se liuokseen, jossa on 4 l kädenlämpöistä vettä ja 100 ml pesukoneen puhdistajaa. Ota lokero liuoksesta 30 minuutin jälkeen, poista tarvittaessa saostumat harjalla ja huuhtele puhtaalla vedellä. Luukun tiivisteet: Kastele liina pesukoneen puhdistajalla ja pyyhi luukun tiivisteet. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele puhtaalla vedellä.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita ja suoja-aine

pH-arvo :

2,10 - 3,00

Tiheys:

1,085 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä.

Jaa!