Homeenpoistaja geeli Klooriton 0,5 l

Homeenpoistaja geeli Klooriton 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Eliminoi 99,9 % homeen itiöistä
  • Poistaa tehokkaasti hometta ilman klooria
  • Hajuton, soveltuu kaikentyyppisiin asuintiloihin
  • Aktiivihappi toimii itsenäisesti
  • Voit asua ja nukkua homeesta vapaassa ympäristössä
Lisätietoja tuotteesta

 Suositellaan erityisesti olohuoneisiin, makuuhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin. Soveltuu myös keittiöihin, ruokakomeroihin, erityisesti jääkaappien, pakastimien ja säilytyslaatikoiden puhdistamiseen. Desinfioi ja poistaa mikrobikasvuston vesi- ja viemärikalusteista, ylivuotoaukoista ja suihkuseinistä. Klooriton ja hajuton. Syvävaikutteinen ja erittäin tehokas. Poistaa homeen, sienikasvuston, levän, bakteerit ja itiöt tapetista, laastista, muurauksesta, saumoista, laatoista, puusta, kivistä, muovista ja tekstiileistä

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Helppokäyttöinen

Älä esikäsittele puhdistettavia pintoja. Suihkuta ainetta tasaisesti pinnalle ja anna sen vaikuttaa vähintään 15 min ajan. Vaikeammat kohteet tarvitsevat pidemmän vaikutusajan (mieluiten yön yli). Vaikutusajan jälkeen, hankaa pintaa pehmeällä harjalla tai sienellä ja poista irtoava lika. Pyyhi pinta lopuksi huolellisesti kostealla sienellä tai liinalla. Pinta on nyt homevapaa ja voidaan tarvittaessa päällemaalata.

Varoitus

Kokeile aina yhteensopivuus huomaamattomaan paikkaan ennen käyttöä. Ei saa käyttää happoaroille pinnoille kuten marmorille tai kalkkipitoiselle luonnonkivelle. Säilytettävä viileässä ja valolta suojattuna. Ainetta ei saa suihkuttaa kasveille. Työvälineet puhdistetaan käytön jälkeen vedellä.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

happipohjainen valkaisuaine, pesuaktiivisia aineita

pH-arvo :

3,00 - 4,00

Tiheys:

1,036 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä sumua Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!