Homeenpoistaja Klooripohjainen 0,5 l

Homeenpoistaja Klooripohjainen 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Erittäin tehokas, valkaiseva
  • Tuhoaa 99,99 % homeitiöistä
  • Sopii erityisesti kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja kellaritiloihin
  • Vaikuttaa itsekseen
  • Desinfioi pinnat
Lisätietoja tuotteesta

Suositellaan käytettäväksi erityisesti kylpyhuoneissa, keittiöissä, kellarissa, autotallissa, saunassa ja uima-altaassa. Suihkutetaan suoraan käsiteltävälle pinnalle. Vaikuttaa heti. Hävittää homeen, sieni-, bakteeri- ja leväkasvuston laatoilta, saumoista, seinistä, sisäkatoista, muuripinnoilta, sekä puu- ja muovipinnoilta. Vaikuttaa desinfioivasti ja ehkäisee homeen muodostumista.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Helppokäyttöinen

Pintoja ei tarvitse esikäsitellä. Suihkuta käsiteltävälle pinnalle. Anna vaikuttaa 1 tunnin ajan, jonka jälkeen huuhtele pinta runsaalla vedellä. Ainetta on syytä kokeilla ensin huomaamattomaan kohtaan. Varmista hyvä ilmanvaihto.    

Varoitus

Suihkuta aina poispäin ihmisistä ja lemmikeistä. Säilytä ja kuljeta pakkaus pystyasennossa, viileässä ja valolta suojattuna. Tuotetta ei saa suihkuttaa kasveille, tekstiileille eikä metallille. Vaatetus ja kalusteet suojattava roiskeilta ja sumulta ainetta suihkutettaessa. Älä käytä herkissä tai vaurioituneissa laatoissa, sillä ne voivat värjäytyä. Sumutinpistooli puhdistetaan huolellisesti käytön jälkeen.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos klooripohjaisia valkaisuaineita, pesuaktiivisia aineita sekä puskuri- ja stabilointiaineita

pH-arvo :

12,30 - 13,50

Tiheys:

1,106 kg/l

Turvaohjeet

Voi syövyttää metalleja. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Ärsyttää ihoa. Varoitus! Älä käytä yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Tuotteesta voi vapautua vaarallista kaasua (klooria). Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä sumua Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!