Homeenesto Suoja-aine 0,5 l

Homeenesto Suoja-aine 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Varma pitkäaikainen suojaus hometta vastaan
  • Soveltuu laastille, tapeteille ja maalipinnoille
  • Poistaa homeen kasvualustan
  • Soveltuu käytettäväksi kaikissa kotitalouden kohteissa
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Luo hengittävän vettähylkivän kalvon, joka estää homeen, sienen ja levän tarttumisen huokoisiin seiniin. Soveltuu kaikille imukykyisille mineraalipinnoille sisällä, kuten seinille, katoille, laatoille, laattasaumoille ja ikkuna-alueille. Soveltuu hyvin myös tapetille.

Helppokäyttöinen

Ennen käsittelyä poista pinnalla oleva home käyttäen MELLERUD Homeenpoistaja (saniteettitiloissa) tai MELLERUD Homeenpoistaja geeli (asuintiloissa).Tapetoi ja maalaa remontointia tarvitsevat pinnat ensin. Anna niiden kuivua hyvin. Suihkuta, sivele tai telaa MELLERUD Homeenesto suoja-ainetta homeelle alttiiseen kohtaan sekä 1 m alueen ympärille. Riittoisuus: 500 ml riittää jopa 10 m².

Varoitus

Ennen käyttöä tuotetta kannattaa kokeilla huomaamattomaan kohtaan.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen, silikonia sisältävä emulsion

pH-arvo :

3,00 - 4,00

Tiheys:

0,999 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.

Jaa!