Markiisi Puhdistaja 1,0 l

Markiisi Puhdistaja 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Tehokas peruspuhdistaja
  • Poistaa lian, linnunkakan ja hometahrat
  • Synteettisille ja luonnonkuiduille
  • Ihanteellinen peruspuhdistukseen
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa lian, lintujen jätökset ja epäpuhtaudet markiiseista, paviljongeista, aurinkokatoksista, aurinkovarjoista, ikkunoista ja talvipuutarhan aurinkosuojista. Soveltuu myös verhoilulle, tyynyille, istuinpehmusteille, cabrio-katoille, veneen kuomuille jne. Poistaa tahrat ja kalvot luonnon- ja synteettisistä kuiduista (kuten pellava, akryyli jne.). Erityisesti perusteelliseen puhdistukseen ennen kyllästystä.

Helppokäyttöinen

Harjaa irtolika pois. Perusteellinen puhdistus (ennen kyllästystä): Levitä tasaisesti pinnalle laimentamattomana sienellä tai kankaalla. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Huomio: älä anna käsitellyn alueen kuivua! Vaikutusajan jälkeen käsittele pinta harjalla, lattianpesuharjalla tai painepesurilla. Poista irronnut lika ja huuhtele pinta vedellä.Peruspuhdistus: Kaada noin 60 ml ainetta 10 litraan vettä ja käsittele pinta kuten yläpuolella kuvattu.

Varoitus

Kokeile pinnan värinkestävyyttä ennen käsittelyä! Hometäplien muodostumisen ehkäisemiseksi markiisia tai varjoa ei pidä koskaan sulkea kosteana. Käytä MELLERUD Markiisi kyllästettä estääksesi likaantumista ja parantaaksesi kosteudenhylkimiskykyä.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita, kompleksointiaineita ja tehosteaine

pH-arvo :

10,50 - 11,40

Tiheys:

1,035 kg/l

Turvaohjeet

Ei lasten ulottuville. © A.I.S.E. www.cleanright.eu

Jaa!