Markiisi Kylläste 0,5 l

Markiisi Kylläste 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Suojaa kosteudelta ja lialta
  • Estää sinistymien ja homeläiskien muodostumisen
  • Estää vihertävät homeläiskät
  • Ihanteellinen käytettäväksi peruspuhdistuksen jälkeen
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Suojaa markiiseja, paviljonkeja, aurinkovarjoja ja -katoksia, ikkuna- ja talvipuutarhan aurinkosuojia, verhoilua, tyynyjä, istuinpeitteitä, cabrio-kangaskattoja ja veneen kuomuja. Luonnonmukaisille ja synteettisille materiaaleille, kuten pellava, akryyli jne. Likaa- ja kosteutta hylkivä. Estää hometäplien ja viherkasvuston muodostumista. Pinnan kyllästykseen puhdistuksen jälkeen.

Helppokäyttöinen

Puhdista ensin huolellisesti käsiteltävä pinta MELLERUD Markiisi puhdistajalla. Huuhtele hyvin puhtaalla vedellä. Anna pinnan kuivua täysin. Suihkuta Mellerud Markiisi kyllästettä säälle altistuvalle puolelle noin 30 cm etäisyydeltä niin että koko alue on tasaisesti kostea. Älä yliannostele. Anna kuivua. Riittoisuus: 500 ml riittää  jopa 8 m². Säännöllinen kausittainen käyttö parantaa suojaa.

Varoitus

Täydellinen suoja saavutetaan vasta muutaman päivän päästä. Lämpö edistää suojavaikutuksen kehittymistä. Siksi on hyvä tehdä kyllästys, kun sää on kuiva ja lämmin. Auringonpaiste ei ole haitaksi.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen liuos erityisiä vettä hylkiviä aineita

pH-arvo :

5,00 - 5,50

Tiheys:

1,000 kg/l

Turvaohjeet

Ei lasten ulottuville. © A.I.S.E. www.cleanright.eu

Jaa!