Graffiti & PU Poistaja 0,5 l

Graffiti & PU Poistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Toimii takuuvarmasti, nopeasti ja tehokkaasti
  • Poistaa kaikentyyppiset ​​graffitit
  • Myös 2k pu-vaahdoille
  • Tehoaa huopakynän jälkiin
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa nopeasti ja tehokkaasti graffiti, huopa-, permanenttikynän jne. sileiltä ja huokoisilta pinnoilta, sekä poistaa tuoreen ja kovettuneen PU-vaahdon. Soveltuu muoville, lasille, keraamisille pinnoille, laatoille, puulle, metallille, muuratulle pinnalle ja betonille. Voidaan käyttää näkyvissä pinnoissa, kuten ikkunankarmeissa tai -laudassa, ovenkarmeissa, autotallin ovissa, auton maalipinnassa, lattioissa ja seinissä.  jne. Toimii nopeasti ja tehokkaasti.

Helppokäyttöinen

Ravista hyvin ennen käyttöä. Graffiti: Poista niin nopeasti kuin mahdollista! Levitä siveltimellä puhdistettavalle alueelle. Anna vaikuttaa enintään 15 minuuttia. Työstä pesusienellä tai siveltimellä ja pese runsaalla vedellä. Toista käsittely jos tarpeellista. Mineraalialustalle voi käyttää painepesuria. PU-vaahto: Poista vaahto mekaanisesti tai leikkaa irti mahdollisimman paljon. Levitä laimentamattomana siveltimellä tasaisesti kuivalle pinnalle ja anna vaikuttaa 90 minuuttia. Poista pehmentynyt vaahto käyttäen kovaa sientä. Pese tuotejäämät pois kostealla sienellä. Toista käsittely jos tarpeellista.

Varoitus

Käytä ainoastaan kuivuneilla lakkapinnoilla. Älä käytä suorassa auringonvalossa.. Saattaa liuottaa maalia. Testaa tuotetta aina ensin huomaamattomaan kohtaan.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

sakeutettu vesipitoinen liuos pesuaktiivisia aineita ja liuotin

pH-arvo :

7,50 - 8,50

Tiheys:

0,948 kg/l

Turvaohjeet

Syttyvä neste ja höyry. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!