Grilli Voimapuhdistaja 0,5 l

Grilli Voimapuhdistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Grilli on aina puhdas grillaushetkiä varten
  • Poistaa kiinni palaneen ruuan vaivatta
  • Vaikuttaa itsekseen
  • Keramiikka-, ruostumaton teräs-, valurauta- ja kromipinnoille
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa nopeasti ja helposti palaneen rasvan ja pinttyneen lian grilliritilöistä, keraamisilta ja ruostumattomilta teräspinnoilta, kattiloista ja paistinpannuista. Soveltuu keraamisille pinnoille, ruostumattomalle teräkselle, valuraudalle ja kromille.

Helppokäyttöinen

Käytä ainoastaan viileille pinnoille. Poista irtonainen lika puhdistuslastalla tai teräsharjalla ennen käyttöä. Suihkuta ja anna vaikuttaa korkeintaan 15 min. Työstä sienellä tai harjalla ja huuhtele huolellisesti vedellä. Jos kyseessä on erittäin pinttynyt lika, kääri käsitelty ritilä muovikelmuun ja anna vaikuttaa yön yli. Säännöllinen käyttö estää jäännösten palamisen. Pese sumutin levityksen jälkeen huolellisesti vedellä.

Varoitus

Testaa huomaamattomalle alueelle ennen käyttöä! Älä käytä päällystetyillä pinnoilla, muovilla, sinkillä tai alumiinilla. Kun työskentelet herkkien alustojen (esim. ruohomaton, kivipintojen) päällä, suojaa ne ensin.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen emäksinen liuos pesuaktiivisia aineita

pH-arvo :

13,00 - 14,00

Tiheys:

1,053 kg/l

Turvaohjeet

Voi syövyttää metalleja. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä sumua äytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä [tai suihkuta]. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. Varastoi lukitussa tilassa. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!