Kylpyhuone Voimapuhdistaja 0,5 l

Kylpyhuone Voimapuhdistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Tehokas ja yksinkertainen käyttää
  • Estää mikrobien kiinnittymisen pinnoille
  • Estää kalkkikerrostumat ja antaa likaa hylkivän helmiäispinnan
  • Antaa pinnoille korkean kiillon
  • Laaja käyttöalue
Lisätietoja tuotteesta

Itsestään vaikuttava: Poistaa nopeasti ja tehokkaasti itsepintaiset kalkki- ja vesitahrat, harmauden, saippuajäänteet ja ruosteen kaikilta haponkestäviltä saniteettipinnoilta kuten laatat, pesualtaat, kylpyammeet, suihkut, poreammeet, WC ja saniteettikalusteet. Irrottaa epämiellyttävät kerrostumat ja estää siten bakteerien ja haitallisten mikrobien tarttumisen pinnalle. Tekee pinnoista hygieenisen puhtaat. Palauttaa kiillon ja saa veden helmeilemään pinnalla.

Helppokäyttöinen

Suihkuta pinnalle laimentamattomana. Anna vaikuttaa hetken ja huuhdo pois vedellä. Itsepintaisen lian kanssa voit lisätä vaikutusaikaa ja hangata sienellä ennen huuhtomista. Kiillottaminen ei ole yleensä tarpeen.

Varoitus

Ei sovellu käytettäväksi laatoille tai pinnoille, jotka ovat happoherkkiä kuten kalkkipitoiset luonnon- ja tekokivet, esim. marmori, Jura, luonnonkivilaatta (Travertin), Terrazzo ja eräät graniittilajit. Emalipinnoilla vaikutusajan on oltava hyvin lyhyt. Ainetta kannattaa aina kokeilla ensin huomaamattomaan kohtaan.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita ja orgaanisia happoyhdisteitä

pH-arvo :

0,00 - 0,50

Tiheys:

1,036 kg/l

Turvaohjeet

Voi syövyttää metalleja. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä sumua äytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä [tai suihkuta]. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. Varastoi lukitussa tilassa. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!