Viemärinavaaja Aktiivigeeli 1,0 l

Viemärinavaaja Aktiivigeeli 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Liuottaa tukokset helposti
  • Sopii kaikentyyppisille putkille
  • Poistaa epämiellyttävät hajut
  • Nopea ja vaivaton käyttää
  • Vaikuttaa itsekseen
Lisätietoja tuotteesta

Irrottaa itsevaikuttavasti ruoka- ja saippuajäänteiden, rasvan, hiusten, vanun yms. aiheuttamat tukokset. Avaa tukkeutuneet pesuallas-, tiskipöytä-, suihkuallas, WC- ja muut viemärit. Soveltuu muovi- ja metalliviemäriputkille, koska aine ei käytettäessä muodosta lämpöä. Säännöllinen käyttö ehkäisee epämiellyttävää hajua.

Helppokäyttöinen

Kun viemärissä tai putkessa on tukos, poista ensin seisova vesi. Kaada 250 ml (1/4 pullo) ainetta viemäriaukkoon. Anna vaikuttaa vähintään 30 min. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Jos tukos on sitkeä anna aineen vaikuttaa yön yli. Hajunmuodostumisen ehkäisemiseksi kaadetaan 50 ml viemäriin kerran viikossa.

Varoitus

Vältä roiskeita herkille pinnoille kuten alumiini-, lakka-, maali-, muovi- ja puupinnoille. Mahdolliset roiskeet tulee huuhdella välittömästi vedellä.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

natriumhydroksidi, tensidit

pH-arvo :

12,50 - 14,00

Tiheys:

1,080 kg/l

Turvaohjeet

Voi syövyttää metalleja. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. äytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä [tai suihkuta]. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!