Desinfiointi Puhdistaja 0,5 l

Desinfiointi Puhdistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Käyttövalmis pikadesinfiointiliuos
  • Soveltuu kaikille vettä kestäville pinnoille kaikissa asuintiloissa
  • Bakteereja ja hiivoja tappava, rajoitetusti viruksia tappava
  • Tehokas vaipallisia viruksia vastaan, esim. korona- ja influenssavirukset
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa 99,99 % bakteereista, sienistä ja viruksista. Toimii influenssaa ja kausiflunssaa sekä kolibakteeria vastaan. Auttaa suojaamaan tartunnoilta ja taudeilta, esim. ripuli ja hengitystieinfektiot. Puhdistaa ja desinfioi samalla kertaa kaikki pestävät pinnat kuten ovenkahvat, näppäimistöt, puhelimet ja rappusten kaiteet. Soveltuu erinomaisesti myös työtasojen, jääkaappien, wc-istuimien ja roska-astioiden puhdistamiseen. Poistaa epämiellyttävän hajun.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Helppokäyttöinen

Levitä aine kankaalle tai suoraan pinnalle. Levitä niin, että koko pinta kostuu tasaisesti. Anna aineen vaikuttaa vähintään 5 minuuttia (EN 14476). Paras lopputulos saavutetaan 15 minuutissa. Pyyhi pinta poistaaksesi lika ja epäpuhtaudet. Kiillotetut, vahakäsitellyt ja ruoan kanssa kosketuksissa olevat pinnat, pyyhitään käsittelyn jälkeen vielä puhtaalla vedellä.

Varoitus

Älä käytä ainetta käsien desinfiointiin. Testaa tuotteen yhteensopivuus pinnan kanssa huomaamattomassa paikassa. Kertakäyttö- tai keittiöpyyhettä voidaan käyttää levitykseen.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos desinfiointiaineita, pesuaktiivisia aineita ja tehosteain

pH-arvo :

7,50 - 8,50

Tiheys:

1,000 kg/l

Turvaohjeet

Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. © A.I.S.E. www.cleanright.eu Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!