Kalkki & ruoste Poistaja 0,5 l

Kalkki & ruoste Poistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Tehokas ja pitkävaikutteinen käytössä
  • Soveltuu myös kylpyhuonekalusteille
  • Antaa loistavan kiillon
  • Suojaa käsitellyn pinnan
  • Luo hygieenistä puhtautta
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa perusteellisesti ja nopeasti kalkin, vesitahrat, ruosteen, saippuajäänteet, likajuovat ja muut likakerrokset kylpyammeista, pesualtaista, suihkuista, WC-istuimista ja vastaavista kalusteista. Takaa kiiltävän ja hygieenisen puhtaan lopputuloksen.

Helppokäyttöinen

Levitä laimentamattomana pinnalle kostealla liinalla tai sienellä. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Jos lika on pinttynyttä, voit käyttää sientä tehostamaan puhdistusta. Lopuksi huuhtele pinta vedellä.

Varoitus

Ei sovellu kalkkipitoisille luonnon- ja keinokivi pinnoille kuten marmori, Jura, Travertin, Terrazzoliuskekivet ja eräät graniittilajit. Emalipinnoilla vaikutusajan on oltava hyvin lyhyt. Ainetta kannattaa kokeilla ensin huomaamattomaan kohtaan.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita sekä orgaanisia ja epäorgaanisia happoja

pH-arvo :

2,10 - 2,50

Tiheys:

1,030 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä.

Jaa!