Mangaani Poistaja 0,5 l

Mangaani Poistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Puhdistaa voimakkaasti ja tehokkaasti
  • Erityisesti rauta- ja mangaanipitoiselle vedelle
  • Myös lämpöpattereiden peruspuhdistukseen
  • Palauttaa loistavan kiillon
  • Vaikuttaa ilman klooria
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa raudan, mangaanin tai mangaanidioksidi kerrostumien aiheuttamat pinttyneet raidat ja ruskeat värjäytymät sekä vähäiset kalkkijäämät. Soveltuu WC-pyttyihin, pisuaareihin, kylpyammeisiin ja lämpöpattereihin. Soveltuu myös liittimiin, avoimiin viemäreihin, suihkun oviin ja lämpöpatterien puhdistukseen. Antaa loistavan kiillon. Klooriton.

Helppokäyttöinen

WC-pytyt: poista seisova vesi (käyttämällä kuivaa sientä tai astiaa). Suihkuta tasaisesti ja anna vaikuttaa vähintään 1 tunti. Pinttyneen lian tai vanhemman karstan poistamisessa pidennä vaikutusaikaa parhaimmillaan yön yli. Jos tarpeellista toista käsittely muutaman kerran. Puhdista harjalla ja huuhtele. Voidaan käyttää MELLERUD Urea & kalkkikivi poistaja kanssa. Kaikille muille pinnoille: Suihkuta tasaisesti, anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan, puhdista sienellä ja huuhtele vedellä.     

Varoitus

Kokeile aina huomaamattomaan paikkaan ennen käyttöä. Älä käytä happoherkillä pinnoilla, kuten marmori ja kalkkipitoinen kivi. Suojaa herkät pinnat ennen käyttöä. Emalipinnoilla älä anna vaikuttaa kuin muutaman sekunnin. Säilytä kuivassa ja suojassa valolta.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita ja happipohjainen valkaisuaine

pH-arvo :

3,40 - 4,00

Tiheys:

1,036 kg/l

Turvaohjeet

Vaurioittaa vakavasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin.

Jaa!