Suihkukaappi Puhdistaja 0,5 l

Suihkukaappi Puhdistaja 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Poistaa kalkki- ja saippuajäämät
  • Palauttaa loistavan kiillon
  • Luo helmiäisefektin
  • Pitkäaikainen suojaus
  • Helppo käyttää, antaa hyvän kiillon
Lisätietoja tuotteesta

Irrottaa kalkki- ja saippuajäänteet. Puhdistaa ja hoitaa laattapinnan ja -saumat samanaikaisesti, saa veden helmeilemään pinnassa. Ehkäisee kalkkikerrostumien muodostumista. Puhdistaa laatoitetut suihkutilat, saumat, suihkuverhot ja alumiini- sekä lasipinnat. Soveltuu myös akryylisten suihkukaappien ja kylpyammeiden puhdistamiseen. Hellävarainen materiaaleille, vaikka tekee niistä hygieenisen puhtaat.

Helppokäyttöinen

Kastele pinta vedellä esimerkiksi suihkun avulla. Suihkuta aine tasaisesti käsiteltävälle pinnalle, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele sitten vedellä. Älä käytä kumilastaa. Tehosta pinttyneiden tahrojen käsittelyä sienellä. Säännöllinen käyttö saa veden helmeilemään pinnassa ja estää lian muodostumista.

Varoitus

Ei sovellu happoherkille pinnoille kuten kalkkipitoiset luonnonkivet, marmori yms. Säännöllinen käyttö vahvistaa likaa hylkivää vaikutusta, vältä hankausta tai lastan käyttöä ja huuhtele vain vedellä.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos orgaanisia happoja, pesuaktiivisia aineita ja hoitoaineita

pH-arvo :

2,10 - 2,60

Tiheys:

1,005 kg/l

Turvaohjeet

Ei lasten ulottuville. © A.I.S.E. www.cleanright.eu

Jaa!