Kylpyhuonelaatta Puhdistaja 1,0 l

Kylpyhuonelaatta Puhdistaja 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Helppo ja varma puhdistustulos
  • Poistaa kalkkikerrostumat ja saippuajäämät
  • Hapan ja erittäin tehokas
  • Kirkastaa värit
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Seinä- ja lattialaattojen säännölliseen puhdistukseen kylpy-, wc-, ja asuintiloissa. Elvyttää ja palauttaa laattojen luonnollisen kauneuden. Poistaa kalkki- ja vesitahrat, saippuajäämät ja lian. Soveltuu myös kevyiden sementtijäämien poistoon. Keittiölaatoille suosittelemme käyttämään MELLERUD Lattiapinta voimapuhdistajalla.

Helppokäyttöinen

Lisää n. 125 ml ainetta 10 litraan lämmintä vettä. Sekoita hyvin. Levitä pinnalle sienellä tai mopilla, anna vaikuttaa hetken ja pyyhi mopilla Jos lika on pinttynyttä, levitä aine laimentamattomana sienellä tai harjalla. Huuhtele pinnat lopuksi vedellä.

Varoitus

Älä käytä happoherkillä laatoilla tai pinnoilla, kuten marmori tai terrazzo. Tarkista aina tuotteen yhteensopivuus!

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos orgaanisia happoja ja pesuaktiivisia aineita

pH-arvo :

2,10 - 2,50

Tiheys:

1,011 kg/l

Turvaohjeet

Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä.

Jaa!