Poreallasjärjestelmä Puhdistaja 1,0 l

Poreallasjärjestelmä Puhdistaja 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Hygieenistä ja raikasta puhtautta
  • Estää epämiellyttävät hajut
  • Poistaa raidoiksi pinttyneen kalkin, rasvan, saippuan ja öljyt
  • Estää kalkki- ja muiden kerrostumien muodostumisen
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Puhdistaa perusteellisesti ja tuo hygieenisen puhtauden. Poistaa kalkin, rasvan, saippuan ja öljytahrat altaista, kylpyammeista, porealtaista, suuttimista ja putkistosta. Säännöllinen käyttö estää kalkkijäämiä ja muita kerrostumia putkistoissa ja suutinjärjestelmissä sekä epämiellyttävien hajujen muodostumisen.

Helppokäyttöinen

Lisää kylvyn jälkeen 100 ml MELLERUD Poreallasjärjestelmän puhdistajaa käytettyyn kylpyveteen.  Lisää tarvittaessa vettä niin, että suuttimet ovat veden pinnan alapuolella. Anna vaikuttaa noin 30 minuuttia, kytke järjestelmä päälle useita kertoja vaikutusajan aikana n. 1-2 minuutin ajaksi. Tyhjennä sitten vesi ja anna pumpun käydä lyhyesti huuhdellaksesi jäännökset. Porealtaisiin joissa on integroitu puhdistusjärjestelmä, lisää annostelujärjestelmään laimentamattomana.

Varoitus

Noudata aina valmistajan ohjeita. Huuhtele huolellisesti vedellä ennen puhdistusta ja sen jälkeen. Suojaa käytön aikana happoherkät pinnat, kuten kalkkipitoiset kivet, marmori, terrazzo jne. Saadaksesi hygieenisen puhtauden, pitkien käyttämättömien jaksojen jälkeen, täytä poreallas vedellä, lisää 200ml ainetta ja jatka yllä kuvatulla tavalla. Älä sekoita tai käytä klooria sisältävien puhdistus- ja desinfiointiaineiden kanssa.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesipitoinen seos pesuaktiivisia aineita ja orgaanisia happoja ja tehosteaineita

pH-arvo :

2,50 - 3,00

Tiheys:

1,096 kg/l

Turvaohjeet

Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä.

Jaa!