Marmori & kivi Kiillotus 0,5 l

Marmori & kivi Kiillotus 0,5 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Vaivatta loistava kiilto
  • Muodostaa kiiltävät ja kauniit pinnat
  • Värejä syventävä vaikutus
  • Hoito- ja suojauskäsittely samassa työvaiheessa
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Hoitaa ja suojaa samanaikaisesti marmoriset, luonnon- ja tekokiviset ikkunalaudat, lattiat ja keittiötasot sisätiloissa. Soveltuu Carrara, Jura, Travertin, Terrazzo ja liuskekivelle. Palauttaa luonnollista väriä ja antaa pinnalle uuden kiillon. Käsittele pinta ensin MELLERUD Marmori & kivi kyllästeellä estääksesi öljy- ja rasvatahrojen muodostumisen. Perusteelliseen puhdistukseen ennen käsittelyä käytä MELLERUD Lattiapinta voimapuhdistajaa.

Helppokäyttöinen

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Käytä huoneenlämmössä.  Levitä ohuelti pellavaliinalla puhdistetulle, kuivalle pinnalle pyörivin liikkein. Anna vaikuttaa hetken ja kiillota sitten puhtaalla, kuivalla pellavaliinalla pyörivin liikkein.

Varoitus

Isommat pinnat on syytä käsitellä osa kerrallaan. Voimakkaasti imukykyisillä pinnoilla käsittely voidaan tarvittaessa toistaa paremman lopputuloksen saamiseksi. Älä käytä märkätiloissa (kylpyhuone/wc) tai käytävissä, voi tehdä lattiapinnasta liukkaan.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

vesiliuos luonnonvahoja ja hoitavia ainesosia

pH-arvo :

8,50 - 9,50

Tiheys:

1,002 kg/l

Turvaohjeet

Ei lasten ulottuville. © A.I.S.E. www.cleanright.eu Sisältää METHYLISOTHIAZOLINONE,BENZISOTHIAZOLINONE, 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Jaa!