Silikoni Poistaja 0,25 l

Silikoni Poistaja 0,25 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Erittäin tehokas ja vaikuttava
  • Liuottaa myös kovettunutta silikonia
  • Riittoisa, siis erittäin taloudellinen
  • Kaikille haponkestäville pinnoille
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa perusteellisesti tuoreen ja kovettuneen silikonin akryyli-, lasi-, keramiikka-, terrakotta-, puu-, emali-, posliini- ja muilta haponkestäviltä pinnoilta.

Helppokäyttöinen

Ravista hyvin ennen käyttöä. Poista niin paljon silikonia kuin mahdollista lastan avulla. Levitä sen jälkeen paksu kerros ainetta tasaisesti silikonijäännöksiin siveltimellä. Anna vaikuttaa kevyissä jäämissä noin 1 tunti ja paksummissa jäämissä noin 12 tuntia. Poista silikonijäänteet lastalla ja pyyhi lopuksi liinalla. Toista käsittely tarvittaessa.

Varoitus

Ei sovellu happoherkille pinnoille, kuten kalkkipitoinen luonnon- tai tekokivi, esim. marmori, terrazzo tai muu tumma graniitti, koska niihin voi tulla vaurioita tai värimuutoksia. Emali- ja kromipinnoilla aineen vaikutusaika saa olla korkeintaan 1 tunti. Testaa mahdolliset värimuutokset pienelle huomaamattomallealueelle ennen käyttöä. Testaa aina näkymättömälle alueelle ennen käyttöä.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

viskoosi seos alifaattisia hiilivetyjä, fosforiestereitä ja pesuaktiivsia aineita

pH-arvo :

0,70 - 0,90

Tiheys:

0,811 kg/l

Turvaohjeet

Syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Älä hengitä höyryä. äytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä [tai suihkuta]. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. Varastoi lukitussa tilassa. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!