Liimatahra Poistaja 0,25 l

Liimatahra Poistaja 0,25 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Vaikuttaa tehokkaasti, helppo käyttää
  • Kaikille epäherkille pinnoille
  • Erittäin taloudellinen
  • Myös hartsi- ja tervatahroille
  • Puhdistaminen ei jätä jäämiä
Lisätietoja tuotteesta

Poistaa tehokkaasti ja nopeasti tarrat, tarralaput, etiketit, liimajäänteet, kengänjäljet, kumin, huulipunan, musteen, tussin sekä öljyn, rasvan, pihkan, tervan ja noen kaikilta lasi-, kivi-, metalli- keramiikka-, puu-, PVC- ja tekstiilipinnoilta.

Helppokäyttöinen

Ravista hyvin ennen käyttöä. Raaputa tarroja. Kastele osa kuivaa liinaa. Levitä läpikotaisin käsiteltävälle alueelle ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Aloita puhdistus töpöttelemällä liimajäämiä ulkoreunasta keskelle.

Varoitus

Puhdista työvälineet vedellä käytön jälkeen. Ennen käyttöä kokeile huomaamattomaan paikkaan. Ei sovellu erittäin herkille pinnoille kuten akryyli tai pleksilasi. Käytä ainoastaan kovettuneille lakkapinnoille.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

sakeutettu liuos pesuaktiivisia aineita hiilivedyissä

Tiheys:

0,795 kg/l

Turvaohjeet

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. 1,4 % seoksesta koostuu aineosista, joiden vaaroja vesiympäristölle ei tunneta. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Älä hengitä höyryä. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. Varastoi lukitussa tilassa. Hävitä sisältö/pakkaus ongelmajätteen tai erikoisjätteen keräyspisteeseen.

Jaa!