Kiviöljy Hoitoaine 1,0 l

Kiviöljy Hoitoaine 1,0 l

MADE IN GERMANY

Hinweise zu Ihrem Schutz

Das Produkt ist auf Grund uns vorliegender Daten kein gefährliches Gemisch im Sinne der CLP-Verordnung (EG) Nr. 1272/2008. Vor Gebrauch alle Sicherheitshinweise lesen und verstehen.

Toimitusaika n. 5 päivää

  • Likaa ja tahroja vastaan
  • Kirkastaa värit
  • Tekee vettä hylkiväksi
  • Korostaa luonnollista pintarakennetta
  • Helppo käyttää
Lisätietoja tuotteesta

Suojaa lialta ja tahroilta, korostaa päällysteen väriä ja rakennetta. Lasittamattomille keraamisille lattialaatoille, savi-, tiili-, klinkkeri-, liuskekivi-, kuivapuriste-, poltetuille- ja huokoisille punasavilaatoille.(Cotto). Soveltuu myös kiviruukuille. Ei tee pintaa kiiltäväksi. Voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

Helppokäyttöinen

Puhdista käsiteltävät pinnat ennen levitystä, esimerkiksi MELLERUD Lattiapinta voimapuhdistajalla. Levitä tasaisesti puhtaalle ja kuivalle pinnalle siveltimellä tai kankaalla. Anna tuotteen imeytyä alustaan. Uusi käsittely muutaman päivän kuluttua voimakkaasti imukykyisillä alustoilla. 1 litra riittää n. 20 m², määrä vaihtelee pinnan laadun ja imukykyisyyden mukaan.

Varoitus

Annostele pinnan imukyvyn mukaan, älä yliannostele. Käytä vain imukykyisillä pinnoilla, tuote ei sovellu lasitetuille pinnoille. Testaa pienelle näkymättömälle alueelle ennen käyttöä.

Tekniset tiedot

Yhteenveto:

puhdistettu mineraaliöljy

Tiheys:

0,844 kg/l

Turvaohjeet

Ei lasten ulottuville. © A.I.S.E. www.cleanright.eu

Jaa!